Acest site foloseste cookies pentru a asigura cea mai buna experienta de utilizare.  Afla mai multe
Accept
  • Recomanda-ne prietenilor tai si primesti un voucher cadou in valoare de 5 LEI

Locatia noastra

Recomanda-ne

Recomanda-ne prietenilor tai si primesti un cupon de reducere in valoare de 5 LEI!


Cupon cadou

Reguli pentru programul de recomandare:

Regula 1:
Trebuie sa va creati cont de client Axel Company, de aici.

Regula 2:
Trebuie sa aveti cel putin o comanda plasata cu statusul "Expediata", aceasta nu trebuie sa includa programul de returnare a produselor. Detalii despre cum puteti plasa o comanda gasiti aici.

Regula 3:
Prietenul la care ne-ai recomandat trebuie la randul sau sa plaseze o comanda pe site-ul nostru, cu statusul "Expediata", aceasta nu trebuie sa includa programul de returnare a produselor.

Daca toate regulile sunt indeplinite, in contul dvs., sectiunea "Cupoanele mele" veti gasi cuponul in valoare de 5.00 lei, in ziua in care prietenul dvs. a primit comanda (status - Expediata). Pentru utilizarea cupoanelor trebuie sa fiti autentificat.

Prietenul dvs. beneficiaza instantaneu de cuponul de reducere, daca da click pe link-ul din mail-ul primit prin programul de recomandare, astfel poate utiliza cuponul chiar la prima comanda.

Securitatea Datelor Personale

     Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
     Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.